for penge til at give min far hans drømmebil

Min far på nu 67 år har altid ønsket sig en bil, men med det hårde liv han har haft har en bil ikke været muligt at købe.

Jeg ser ham 2-3 gange om ugen og hver gang jeg ser ham er han aldrig helt glad, han kan ikke bevæge sig for langt fra huset da han hader offentligt transport, og jeg kan ikke ligefrem køre ham hverdag.

Han har kørekort og fik det egentligt uden nogen bil men regnede dengang med at få en bil, det skete så aldrig.

Jeg føler ikke at han er specielt livsglad mere og det har måske ikke kun noget at gøre med at han ikke har en bil, men jeg tror at hvis han havde en bil ville det give ham noget livsglæde, eller noget at bruge sin tid på.

Det ville gøre stor forskel for os begge da vi så ville kunne mødes ude på cafeer eller i parken eller hvor det nu skulle være, uden at han føler at jeg føler mig tvunget til at hente ham.

Som om han bare er en eller anden belastning for mig, men det er min far vi snakker om, jeg ville ønske at jeg kunne give ham en fed bil.

her falder jeg så over en hjemmeside som tilbyder et lån som ville passe mig godt i forhold til økonomien og samtidig gøre min far glad med en stor gave.

Jeg søgte straks inde på Letfinans.dk og gjorde min far glad.

Nu skal vi ikke stresse om at komme frem og tilbage, eller hvor vi skal mødes.

min far er tilbage.