Hvide T-shirts og pigetyper

Som kvinde, så kan man ikke få får meget tøj, men man kan få et for lille klædeskab. Det er faktum, som ikke kan, eller bør laves om. Som kvinde, har man brug for mere tøj, end hvad mænd har. For kvinder har former, som man skal tage hensyn til, efter hvilket outfit man skal have på. Kvinder har som regel sæt, der passer sammen i klædeskabet, hvor mænd mere har tendens til, at tage det øverste i bunken. De outfit, skal passe til festlige lejligheder, til hverdagen alene, til hverdagen med kæresten, til fødselsdag, til sommeren, til vinteren, til foråret og efteråret. Tøjet skal matche, det skal passe sammen i farverne og i stilen.

Hvorfor er tøj så vigtigt for kvinder?

Når kvinder tager tøj på, så har tøjet en stor betydning for selvtilliden, og ens ydre jeg. Bogstaveligt talt, så tager vi tøj på, fordi vi fryser på grund af det danske klima, men tøjet går også hen, og bliver en indentitet af os som personer. Man kan ofte se hvilken type pige hun er, blot ved at kigge på hendes tøjsstil.

Den pæne pige

Den pæne pige, går meget op i hvordan hun ser ud. Her er det tætsiddende bukser og bluser, gerne med blonder, eller blomstermotiver, ofte noget der er feminint. Farverne er tonet og matchende til punkt og prikke. Typen findes på caféen og har sjældent en simpel t-shirt på. 

Drengepigen

Drengepigen går i løstsiddende skatertøj. Store hættetrøjer, lystsiddende bukser, og nærmeste intet sidder tæt til kroppen, så bryster ikke er synlige. Typen finder på du på skaterbanen, sammen med drengene. Her er der en t-shirt indenunder hættetrøjen. 

Den afslappede pige

Den afslappede pige er typen, der tager det på, hun vil have på, om det matcher i stil og farve, er ligegyldigt for hende. Hun kan godt tage hvide T-shirts på og jeans til, og så en cardigan udover. Den afslappede pige, kan du finde lige fra biblioteket, caféer og på universitet.