Luskede måder at finde hendes ringstørrelse på

Du går på knæ og hun giver dig et stort JA! Du glider ringen på hendes finger … og den stopper ved hendes kno, og så kommer antiklimaks. Eller måske har du ramt den helt rigtige størrelse og den glider lige på. Der er ingen hurtigere måde at dæmpe begejstringen på end ved at finde ud af at du har ramt helt ved siden af når det kommer til størrelsen.

 

At finde hendes ringstørrelse uden at ødelægge overraskelsen, kan virke en smule vanskeligt og uoverskueligt, af den grund har vi lavet en guide der kan hjælpe dig godt på vej.

 

Dette er tips fra Abelstedts ekspert kundeservice, som har hjulpet utallige fyre med at finde den rigtige ring størrelse til deres bedre halvdel.

 

Spørg hendes veninder eller familie

 

Spørg en af dine tætteste venner om de vil hjælpe med at finde frem til hendes størrelse. Det kan være at de måske allerede ved det, og hvis ikke så er det dem der skal finde ud af det, så hun ikke lure mistanke. Her er nogle måder hvorpå din ven kan få fat i hendes ringstørrelse.

 

  1. Spørg direkte efter hendes ringstørrelse, hvis det passer naturligt ind i den samtale i har.

 

  1. Hvis hendes veninde allerede er gift, kan hun lade din kommende forlovede prøve sin ring, for at se om den passer.

 

  1. Tag hende på indkøb og se på andre ringe og få målt hendes ringstørrelse hos en guldsmed.

 

Tag et kig i hendes smykkeskrin

 

Hvis din bedre halvdel har en masse ringe, bær du først og fremmest tage et kig i hendes smykkeskrin. Sørg for at finde den ring der har samme bredde som den ring du vil købe til hendes, samt sørg for at det er en ring hun går med på den finger, som ringen skal sidde på. Tag evt. den ring du finder med til en guldsmed og få dem til at måle ringen.

 

Mål hendes finger uden hun lægger mærke til det

 

Prøv kun denne, hvis du er sikker på at hun sover ekstremt dybt. Mens hun sover kan du tage et stykke snor og vikl det forsigtigt om hendes ringfinger, sørg for at stramme lidt til så den ikke sidder for løst. Klip eller marker strengen til længden af ​​omkredsen af ​​hendes finger. Dette er dog meget risikofyldt så hver forsigtig med dette.

 

Spørg hende blot hvis det passer ind i samtalen

 

Har i allerede diskuteret ægteskab og ved hun måske at det luger lige rundt om hjørnet, kan du spille med åbne kort og blot spørger hende. Ved hun det allerede burde det ikke komme som en overraskelse og så kan i sammen tage til en guldsmed for at få målt hendes finger.