Første investering: Glem ikke disse vigtige ting

Mange unge ambitiøse mænd venter i spænding på at blive 18 år gamle, så de endelig kan få lov til at investere deres penge. De vil gerne opnå et stort afkast på aktier, så de kan opnå deres andre mål i livet. Det er en god ting, men de glemmer rigtig ofte, de ting vi kommer ind på i denne artikel.

Influencers

Det er nemt nok at følge andre succesfulde folk på de sociale medier og kopiere deres strategier, men vi ved dog en bestemt ting om sociale medier. Folks liv på de sociale medier er ikke deres virkelige liv. De viser jo kun de bedste sider af dem selv og dermed også kun de bedste handler. Man skal derfor passe på med at gå for meget op i, hvad disse mennesker siger. 

Et meget godt eksempel er den nuværende trend, hvor influencers bliver betalt for at promovere en række kryptovalutaer, hvor bagmændende ender med at snyde en masse mennesker. Dette skal man passe på med at falde for. Køb hellere ægte kryptovaluta som Ether, klik her for at læse mere.

Risikoen

Risikoen bliver desværre meget ofte glemt. Igen, det er ikke udelukkende influencernes skyld, men de har måske noget af ansvaret. Der bliver lovet en masse ting, og der bliver aldrig snakket om risiko. Der er per definition altid en risiko, når man investerer. Hvis der ikke var nogen risiko, så ville der ikke kunne være et større afkast end normalt.

Det er specielt når det kommer til kryptovalutaer og lignende, at man glemmer risikoen. Hvis man kommer til at investere i en coin, der er relativt ukendt, så kan man sagtens miste 80% på en time, hvis man købte på toppen. Der er rigtig mange eksempler på dette, og vi fortæller dig det, fordi vi ikke vil have, at det skal ske for dig.

 

Hvad med dig: Hvad synes du, unge mennesker glemmer, når de investerer?