Lingeri kan være netop det jeres forhold har brug for!

Er forholdet gået i stå og trænger til at blive piftet op, så kan lingeri være det rigtige krydderi. 

Frækt lingeri er ikke noget for alle, men det er uden tvivl noget stort set alle mænd elsker. Det kan godt være ham du har hjemme i garagen siddende på gulvet, igang med at pudse sine fælge, siger han er ligeglad. Du kan dog også være sikker på at han siger det fordi han tror, det er det du vil høre. Det kommer nok af at du har sagt det ikke er noget du er så vild med at tage på engang. Her har han ikke lyst til at tage kampen, så han holder sig bare på den sikre side. 

Mænd er visuelle væsner, derfor er frækt lingeri perfekte til dem. Det giver visuel stimulering og er samtidig også et symbol på det frække. 

Lingeri er et udtryk for det feminine. Det er naturligvis altid forbundet med hvad han er vild med. Hvor vi her kan være ude i blonder, lak, læder, satin osv. Det kan lige så vel være forbundet med hvilken seksuel lyst man har. Er i som par vilde med bondage eller SM, så er læder og lak uden tvivl noget der vækker begejstring. 

Lingeri gør jeres sexliv mere frækt og bedre!

Hvis du er vild med at hoppe i frækt småt lingeri, så har du nok ikke brug for de her råd. Er du dog en af dem der kæmper lidt med at skulle se dig selv i de selvsiddende strømper eller det korte negligé, så er du ikke alene. Mange kvinder mener ikke de ser godt ud i det, du kan dog være sikker på at han elsker det. Det er noget du bør prøve, du kan nemlig være sikker på at hans reaktion vil give dig lyst til at gøre det noget mere. Det du blot skal prøve er at hoppe ud i det.