Gå på opdagelse hos Loukrudt Land

Du finder Loukrudt Land hos Loukrudt.dk. Her har du mulighed for at gå på opdagelse i et fantastisk univers af lækre børne- og babyting. Loukrudt er startet tilbage i 2016 af Louise, som på det tidspunkt tog sig af alle opgaver. Blandt andet også at sy deres fine puslesæt, som de producerer under eget brand. Disse er derfor både dansk design og dansk produceret. Med tiden som Loukrudt har vokset sig større, har Louise ansat kyndige medarbejdere til at varetage nogle af alle opgaverne – Team Loukrudt. 

Produkterne og de brands du finder hos Loukrudt er nøje udvalgt. Team Loukrudt vælger produkter efter, hvad der får deres egne hjerter til at slå et ekstra slag – i håb om at netop dette også gør sig gældende hos deres kunder også. Loukrudt har til formål at være med til at skabe de bedste rammer for deres kunders vigtigste – nemlig deres minimennesker. 

Loukrudt byder på et væld af spændende ting til både babyer og større børn. Du finder blandt andet en masse lækkert legetøj, plejeprodukter, pusletilbehør, sengetøj og meget mere. Du vil opleve, når du besøger Loukrudt, at de har skabt et univers af lækre produkter, som ikke blot er gode for dine børn men også er designet til at passe ind i dit hjem. Produkterne er af høj kvalitet, og mange af dem findes i flere unikke farver, så du kan vælge netop det, som passer bedst til jer. 

En ting som jeg vil fremhæve, som jeg nævnte tidligere, er deres egne puslesæt. Disse er designet til at være gode i din hverdag både som pynt på puslebordet, som opbevaring og til at tage med på farten. 

Et puslesæt består af tre stofposer i forskellige størrelser, som har en kant der kan bukkes ned, så du kan justere højden på disse. Derudover hører der et lynlås etui med, som er super anvendeligt til vådservietter, så den knapt så kønne pakke gemmes væk. Ydermere følger der også en lille fin kanin bamse med. Udover at se skønne ud på puslebordet og være gode til opbevaring af alle de ting, som du skal bruge på puslebordet, så er de også super gode at have med på farten, da du kan samle ting i de små poser, folde kanten ned og så har du altid styr på dine ting, så du ikke skal lede rundt nede i bunden af tasken. 

De findes i et hav af forskellige designs, og du har også mulighed for at designe dit eget sæt. 

Så kig forbi Loukrudt, det vil du helt sikkert ikke fortryde.