3 almindelige studiejobs – Bliv sugarbaby

Når man er ung og studerer, eller har taget sig et sabbat år, for at finde ud af, hvad man vil, så går det ikke, at man bare bliver inaktivt og ikke bidrager økonomisk til din husleje. Derfor kan det være nødvendigt, at tage sig et studie job. På den måde, finde man også ud af, hvordan det virkelige liv egentlig er, da man er nødt til at yde, for at kunne nyde. Der er forskellige, moderne studiejobs, du kan vælge mellem:

Avis omdeler

At dele aviser eller reklamer ud, er et udemærket job, hvis du godt kan lide at være aktiv og være udenfor. At dele aviser ud, giver penge, og man yder også for pengene. Det kan være udfordrende, da aviserne skal ud i al slags værd, Til gengæld, er der ingen sur chef, der ånder dig i nakken, så du kan snildt tage avisruten med tømmermænd.

Bliv sugarbabe

Et lidt anderledes studiejob, men stadig moderne blandt unger piger. At være sugerbabe, bliver du forkælet af, en såkaldt, sugardaddy. Med ham vil du få oplevelser, såsom rejser, gaver og smykker, nogle giver enda penge. Inden du starter som sugarbabe, så læs lige disse sugarbaby tips inden. Man starter, ved at man finde ren sugardating side, og reklamere for sig selv. Du kan også tage kontakt til diverse sugardaddies, hvor du fortæller om dig selv, og dine forventinger, og så vil, de der har interesse, vende tilbage til dig. Man kan godt have flere sugardaddies på én gang, det er helt op til dig.

Bliv kassedame

At sidde og bippe vare bag kassen, er også en mulighed. Det er ikke et job, hvor det ikke kræver noget fysisk af dig. Dog er det potentiale for at arbejde i mange år, og du kan også videruddanne, hvis branchen er ideel for dig.