Sådan kommer du i gang med at træne

Sådan kommer du i gang med at træne

 

Det er ikke alle der har lige nemt ved at komme i gang med at træne. Derfor har vi samlet nogle tips til, hvordan du kan gøre det så let som muligt at komme i gang med at træne.

 

Begynd med en ven

En god måde hvorpå man kan få motivation på til at træne, det er ved at starte med en ven. Hvis man starter med en ven, så kan man motivere hinanden og hjælpe hinanden med at komme afsted. Det er dog en rigtig god idé, at man finder en som, er mere motiveret end man selv er, hvis man ikke er særlig motiveret for at komme i gang.

 

Start stille ud

Der er mange der mister motivationen, hvis de begynder at træne for hårdt fra start. Derfor anbefaler vi, at man starter stille og roligt ud. En måde man kan starte på, er ved at lave mål for hver uge, det kunne hedde:

 

Uge 1:

Træne mandag og torsdag

 

Uge 2:

Træne mandag og torsdag

Uge 3:
Træne mandag og torsdag

Uge 4:
Træne mandag, onsdag og fredag

 

Ved at lave en ugeplan som gradvist stiger i antallet af træninger pr. uge, så har man lettere ved at opretholde det, da man ikke bliver kørt død i det fra starten af.

 

Undgå at bruge for mange penge

Der er mange der laver den fejl, at nu skal den saft susme have fuld æde, og så køber de alt træningsudstyr de kan komme i nærheden af. Dette er en meget dum tilgang til tingene, da man højst sandsynligt står på den anden side med en masse udstyr, som man ikke har fået brugt.

Start derfor stille ud og køb kun det højst nødvendige som eksempelvis et par løbesko og måske en yogamåtte.

 

Planlæg dine træninger i din kalender

Det er videnskabeligt bevist, at hvis man planlægger ting i sin kalender i specifikke tidsrum, så er man også mere tilbøjelig til at få dem gjort, da man har sat hovedet op efter, at det er det man skal i det tidsrum.